Adresgegevens

Autoberging Twente Denekamp

Kloppendijk 32
7591 BT Denekamp

tel.: +31(0)541-353300
fax: +31(0)541-354491
denekamp@autoberging-twente.nl

Autoberging Twente Weerselo

Abdijweg 62
7595 XP Weerselo

tel.: +31(0)541-669960
fax: +31(0)541-661664
weerselo@autoberging-twente.nl

Berging

Indien uw auto bij een aanrijding zo beschadigd raakt dat u uw weg niet meer kunt vervolgen, slepen wij deze af naar ons bedrijf. Autoberging Twente beschikt over een overdekte, afgesloten opslagplaats waar uw auto desgewenst veilig wordt gestald. Afhankelijk van de voorwaarden van uw verzekeringsmaatschappij kunt u uw reis dan per trein, taxi of vervangende auto vervolgen.

Vervolgens wordt de auto, meestal binnen twee werkdagen, afgeleverd op het door u opgegeven adres. Dit is vaak uw garage- of schadeherstelbedrijf. Bij leasevoertuigen bepaalt de eigenaar (de leasemaatschappij) waar het voertuig wordt afgeleverd. De kosten worden, ongeacht de schuldvraag, door de berger doorberekend aan de alarmcentrale waarbij uw verzekeringsmaatschappij is aangesloten.

Gratis berging van uw gestrand voertuig!

Vrijwel het hele Nederlandse wagenpark is op basis van een WA-motorrijtuigpolis verzekerd tegen de kosten van berging na een ongeval. Al deze automobilisten hebben er dus via hun verzekering recht op dat hun voertuig van de plaats van het ongeval wordt weggesleept - berging noemen wij dat - en wordt getransporteerd naar de plaats van keuze, dat wil zeggen een adres ergens in Nederland.

Dit gaat zelfs niet ten koste van uw no-claimkorting of eigen risico! Meestal is ook het vervoer van de inzittenden verzekerd. Zo nodig wordt men zelfs per taxi naar de opgegeven plaats, bijvoorbeeld naar huis of het vakantieadres, vervoerd.

Dus ook hiervoor bent u bij Autoberging Twente aan het juiste adres!